Homestyling

Vi erbjuder homestyling i olika omfattning i Stockholm med omnejd.


Varför homestyling?

Att anlita en professionell inredare för homestyling när du ska sälja din bostad är en smart investering då det kan vara svårt att själv bedöma vad som behöver åtgärdas för en lyckad affär. Professionell homestyling lyfter fram bostadens karaktär, ljusförhållande och möblerbarhet. Det handlar om att arrangera det som finns och komplettera med accenter som skapar den rätta “vill ha”-känslan hos köparna. 

Genom att presentera din bostad på rätt sätt med homestyling får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden. Dessutom är utgifterna för homestyling av bostaden avdragsgill på reavinstskatten! Homestylingtrenden har under de senaste åren varit ständigt snabbt växande och fler och fler som säljer sina bostäder inser värdet av att homestyling. Det är ingen ovanlighet att priserna ökar med 7-20 % genom en professionell homestyling.


Våra homestylingpaket


Liten homestyling

Vid en liten homestyling går vi igenom bostaden rum för rum och efteråt får du en åtgärdslista på vad som bör plockas bort och kompletteras med för att lyfta fram det bästa i din bostad. Du gör sedan själv åtgärder och inköp.

Du får, rum för rum:

  • Åtgärdslista
  • Inköpslista med förslag på inköpsställen

Pris: Från 2 800 kr

Mellan homestyling

Vi går igenom bostaden och efteråt får du en åtgärdslista på vad som bör plockas bort och eventuellt åtgärdas i varje rum. Vid stylingtillfället arrangerar vi din befintliga inredning för att göra din bostad så attraktiv som möjligt för spekulanter. I priset ingår självklart färska snittblommor som ställs dit samma dag. Önskar du en genomgång av bostaden och snittblommor även inför visningen offereras detta separat.

Pris: Från 5 000 kr


Stor homestyling

Vi går igenom bostaden och efteråt får du en åtgärdslista på vad som bör plockas bort och eventuellt åtgärdas i varje rum. Vi arrangerar därefter och kompletterar med möbler och inredningsdetaljer, allt för att göra din bostad så attraktiv som möjligt för spekulanter. 

Hallen ses över och arrangeras så att det första intrycket känns inbjudande och ljust. Sovrum görs inbjudande med bl.a. vackra sängkläder, överkast, växter, plädar, ljus, prydnadskuddar och belysning. Vid behov kompletteras sovrummet även med nya sängbord. Badrum får fräscha, enhetliga frottéhanddukar, tvålar, växter och ljus. Köket kompletteras med passande köksaccessoarer såsom exempelvis burkar, matta, örter, kokböcker, fruktfat och färska blommor. Vardagsrum, tv-rum och ev. allrum kompletteras bl. a. med tavlor, prydnadskuddar, plädar, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning. Ev. uteplats eller balkong arrangeras och görs trivsam med textilier såsom dynor, kuddar och plädar samt med lyktor, krukor och växter. I hela bostaden ser vi till att visa rummets yta, möblerbarhet och att det ljussätts på rätt sätt.

I priset ingår självklart färska snittblommor som ställs dit samma dag. Önskar du en genomgång av bostaden och snittblommor även inför visningen offereras detta separat.

Pris: Från 9 500 kr*

* I priset ingår hyra av möbler och inredningsdetaljer i 30 dagar från och med fotograferingsdagen. Från och med dag 31 tillkommer 2000 kr i hyra per påbörjad vecka.

XL homestyling

Här inreder vi en tom bostad komplett med möbler och inredningsdetaljer.
Det är svårt att uppfatta ett tomt rums storlek och möblerbarhet. Genom att inreda det på rätt sätt visar man rummets yta och skapar samtidigt en trivsam känsla.

Beroende på vad som får plats möbleras hallen med ev. hallbord, sittplats och detaljer som växter, ljus och belysning för att skapa ett inbjudande första intryck. Sovrum möbleras med säng, sängbord och ev. skrivbord och stol alternativt fåtölj. Det görs trivsamt och ombonat med bl.a. vackra sängkläder, överkast, gardiner, växter, plädar, ljus, prydnadskuddar och belysning. Badrum får fräscha, enhetliga frottéhanddukar, tvålar, växter och ljus. Köket möbleras om möjligt med köksbord och stolar och kompletteras med passande accessoarer såsom exempelvis burkar, matta, gardiner, örter, kokböcker, fruktfat och färska blommor. Vardagsrum, tv-rum och ev. allrum möbleras med soffa, soffbord, fåtölj, tv-bänk, sideboard, sidobord m.m. Dessa kompletteras med tavlor, prydnadskuddar, plädar, gardiner, ljus, mattor, prydnadssaker, växter och belysning. Uteplats eller balkong möbleras med loungegrupp, matgrupp eller caféset beroende på storlek och arrangeras med textilier såsom dynor, kuddar och plädar samt med lyktor, krukor och växter. I hela bostaden ser vi till att visa rummets yta, möblerbarhet och att det ljussätts på rätt sätt.

I priset ingår självklart färska snittblommor som ställs dit samma dag. Önskar du en genomgång av bostaden och snittblommor även inför visningen offereras detta separat.

Pris: Från 17 000 kr*

* I priset ingår hyra av möbler och inredningsdetaljer i 30 dagar från och med fotograferingsdagen. Från och med dag 31 tillkommer 2000 kr i hyra per påbörjad vecka.


<< Kontakta oss redan idag genom att fylla i vårt Kontaktformulär. >>

Vid våra homestylinguppdrag ingår alltid ett första kostnadsfritt möte där vi tillsammans går igenom din bostad och därefter får du en offert och förslag på åtgärder rum för rum.